+30 2310 797161
karassulis@karassulis.gr
Γιατί να επιλέξετε μια μεταφορική εταιρεία με GPS tracking στόλου

Γιατί να επιλέξετε μια μεταφορική εταιρεία με GPS tracking στόλου

Γιατί να επιλέξετε μια μεταφορική εταιρεία με GPS tracking στόλου

Θέλετε να διαλέξετε μεταφορική εταιρεία για τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Πώς θα γνωρίζετε συνεχώς την πορεία του φορτίου και ότι θα φτάσει έγκαιρα και με ασφάλεια στον προορισμό του, ακριβώς όπως θέλετε, την ώρα που το θέλετε;  Γιατί πρέπει να σας απασχολεί το αν έχει ή δεν έχει GPS tracking η μεταφορική εταιρεία που θα διαλέξετε;

Το GPS είναι πλέον must για τις μεταφορικές εταιρείες, γιατί προσφέρει ένα ευρύ φάσμα πλεονεκτημάτων, ανοίγοντας εύστοχες διόδους επικοινωνίας που αφορούν την κατάσταση, την πορεία και τη θέση του κάθε φορτίου, και που εν τέλει, σας αφορούν και μάλιστα άμεσα.

Αν θέλετε να είστε ήσυχοι και να έχετε τον πλήρη έλεγχο των μεταφορών σας, τότε σίγουρα πρέπει να επιλέξετε μια μεταφορική εταιρεία με GPS tracking στα φορτηγά της. Και οι πιο βασικοί λόγοι είναι οι εξής:

 

1. Πλήρης επίγνωση 24/7 – Ασφάλεια 24/7

Αν έχετε εμπιστευτεί το φορτίο σας, τότε θα πρέπει να είστε πάντα στην κορυφή της διαδικασίας μεταφοράς και παράδοσης, και να έχετε πάντα τη σιγουριά πως ο συνεργάτης σας γνωρίζει πού είναι το φορτίο σας και πότε θα φτάσει στον προορισμό του. Αν λοιπόν η εταιρεία που επιλέξετε χρησιμοποιεί σύγχρονο GPS tracking, τότε αυτό το ξεκάθαρο πλεονέκτημα είναι εξασφαλισμένο. Επίσης, με το GPS tracking η μεταφορική εταιρεία ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο κλοπής και βοηθά στο να ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα.

Ένα φορτηγό αποτελείται από τον τράκτορα και το trailer (ρυμουλκούμενο). Αν δεν το γνωρίζετε ήδη, όταν ένα φορτίο ξεκινάει τη διαδρομή του με ένα φορτηγό, δεν σημαίνει ότι θα φτάσει απαραίτητα με τον ίδιο τράκτορα ή το ίδιο trailer.

 

Για να μην έχουμε καμία αμφιβολία, στον δικό μας ιδιόκτητο στόλο, GPS trackers έχουν όλοι οι τράκτορές μας και όλα μας τα ρυμουλκούμενα, γιατί θέλουμε να έχουμε τον απόλυτο έλεγχο των φορτίων, ανά πάσα ώρα και στιγμή, άσχετα με την αλλαγή που ενδεχομένως να απαιτήσει η μεταφορά. Έχοντας πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στη μεταφορά εμπορευμάτων από και προς την Ιταλία, κατανοούμε απόλυτα πόσο σημαντικός είναι αυτός ο έλεγχος.

 

2. Αποτελεσματική διαχείριση - Άμεσα στη διαθεσιμότητά σας

Με GPS tracking η μεταφορική εταιρεία μπορεί να βλέπει πού είναι το κάθε φορτηγό, ποιο φορτηγό είναι σε κίνηση και προς ποια κατεύθυνση. Μπορεί επίσης να παρακολουθεί την ταχύτητα ή τις διαδρομές, πότε δεν κινείται ή πότε κάτι δεν πάει καλά.

Στον όμιλο KARASSULIS, τα GPS trackers που χρησιμοποιούμε παρέχουν και πληροφορίες στον οδηγό, ενώ αποτελούν και μέσο επικοινωνίας του οδηγού με το γραφείο κίνησης. Γίνεται επίσης καλύτερος προγραμματισμός των φορτο-εκφορτώσεων κι έτσι μπορούμε να σας προσφέρουμε πολλαπλές προτάσεις παραλαβής. Ακόμα, σημαίνει ότι αν έχετε κάποια έκτακτη φόρτωση, μπορούμε να δούμε πού είναι όλα μας τα φορτηγά και αν είναι κοντά στην περιοχή σας, να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα.

gps tracking

3. Εξοικονόμηση - Κέρδος και στη μεταφορά

Ο χρόνος είναι χρήμα και στον χώρο των μεταφορών, αυτό ισχύει στο έπακρο. Οι πιθανές καθυστερήσεις είναι κάτι που δικαιολογημένα φοβάστε. Με το GPS tracking η μεταφορική εταιρεία μπορεί να βρει τον ακριβή λόγο καθυστέρησης γρήγορα κι έτσι να αντιδράσει αμέσως.

Στον όμιλο KARASSULIS, όχι μόνο μπορούμε να προβλέψουμε και να προσπαθήσουμε να αποτρέψουμε τυχόν καθυστερήσεις, αλλά έχουμε νούμερα από τα χιλιόμετρα που διανύονται ή τη στάθμη και καύση των καυσίμων, κάτι που δίνει στους έμπειρους οδηγούς μας τη δυνατότητα για μια πιο eco-friendly οδήγηση. Τα GPS των trailer παρέχουν επίσης διάγνωση για την κατάσταση των φρένων, την πίεση των ελαστικών, το σύστημα abs και το βάρος του φορτίου, οπότε η προνοητικότητα είναι με το μέρος μας.

 

4. Ασφάλεια οδηγού - Ασφάλεια φορτίων

Δεν μπορούμε να μιλάμε για μεταφορές χωρίς να μας απασχολούν οι οδηγοί και γι' αυτό η ασφάλειά τους κι η ευημερία τους είναι ύψιστης σημασίας. Με τη βοήθεια της τεχνολογίας του GPS η μεταφορική εταιρεία μπορεί να παρακολουθεί πότε υπάρχει αυξημένη ταχύτητα ή αν γίνονται απότομες κινήσεις κατά την οδήγηση, κι έτσι εξασφαλίζεται η ασφάλειά τους ελέγχοντας την οδική συμπεριφορά.

Τα δικά μας ανανεωμένα GPS trackers μετρούν και τις ώρες οδήγησης των οδηγών, υπενθυμίζοντάς τους τα διαλείμματα για ξεκούραση. Έτσι αποφεύγεται η κόπωση και η διαδρομή γίνεται ασφαλέστερη.

 

5. Καλύτερη εξυπηρέτηση: Το φορτίο σας, ο σκοπός μας

Με το GPS tracking η μεταφορική εταιρεία μπορεί να προσχεδιάσει πολλαπλές παραδόσεις ή παραλαβές για το πρόγραμμά της, που σημαίνει πιο γρήγορη εξυπηρέτηση για εσάς και την επιχείρησή σας. Έχοντας πλήρη επίγνωση 24/7 του πού βρίσκονται τα φορτία και τα φορτηγά, μπορεί να σας ενημερώνει για την εκτιμώμενη άφιξή τους σε κάθε περίπτωση.

Στον όμιλο KARASSULIS είμαστε δίπλα σας σε κάθε μεταφορά και το φορτίο σας είναι ο σκοπός μας. Μπορούμε να σας προσφέρουμε όλες τις χρήσιμες πληροφορίες για τη διαδρομή των φορτίων σας, από την παραλαβή, μέχρι την παράδοση. Έχοντας ιδιόκτητο στόλο τρακτόρων και ρυμουλκούμενων και εξοπλίζοντας και τα δύο με GPS, μπορούμε να γνωρίζουμε ανά πάσα ώρα και στιγμή τα πάντα σχετικά με τη μεταφορά σας στο δρομολόγιο Ιταλία-Ελλάδα και αντίστροφα.

 

 gps tracking1

 

Η τεχνολογία του GPS για μια μεταφορική εταιρεία είναι πλέον κάτι πολύ παραπάνω από ένα μέσο εντοπισμού ή ένας απλός digital χάρτης που δείχνει τον δρόμο στον οδηγό.

 

Πρόκειται για ένα εργαλείο που διαμορφώνει τις σύγχρονες μεταφορές, ειδικά τις διεθνείς. Γιατί σε αυτόν τον τομέα θα είναι πάντα σημαντικές οι λέξεις "πού" και "πότε". Και στον όμιλο KARASSULIS είμαστε πάντα έτοιμοι για να τις απαντήσουμε.

 

Για περισσότερες λεπτομέρειες, επικοινωνήστε μαζί μας ή ζητήστε προσφορά.

 

 

Share this post: 

Η εταιρία KARASSULIS S.A. ιδρύθηκε το 1988 με έδρα τη Θεσσαλονίκη και αντικείμενο τις διεθνείς οδικές διαμεταφορές από και προς την Ιταλία.

NEWSLETTER

Newsletters

Μείνετε ενημερωμένοι για τις υπηρεσίες μας που συνεχώς εξελίσσονται. Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεθνείς Μεταφορές | Karassulis S.A.

9ο ΧΛΜ. Θεσσαλονίκης - Αθηνών - 57400 Σίνδος - Τ.Θ. 34

+30 2310797161

+30 2310796764

karassulis@karassulis.gr