+30 2310 797161
karassulis@karassulis.gr
Ιδιόκτητος στόλος: 5 οφέλη για τις μεταφορές των επιχειρήσεων

Ιδιόκτητος στόλος: 5 οφέλη για τις μεταφορές των επιχειρήσεων

Ιδιόκτητος στόλος: 5 οφέλη για τις μεταφορές των επιχειρήσεων

Γιατί είναι τόσο σημαντικός ο ιδιόκτητος στόλος στις μεταφορικές εταιρίες; Γιατί οι επιχειρήσεις πρέπει να το λάβουν σοβαρά υπόψιν τους όταν χρειάζονται μεταφορές για τα προϊόντα τους και πρέπει να διαλέξουν μεταφορική; Συμφέρει τελικά ή όχι;

Η απάντηση είναι απλή: Ναι, ο ιδιόκτητος στόλος συμφέρει τις επιχειρήσεις και μάλιστα από πολλές απόψεις.

Οι τρέχουσες τάσεις της αγοράς ανατρέπονται συνεχώς και οι απαιτήσεις για τις επιχειρήσεις που χρειάζονται τη μεταφορά των προϊόντων τους, αυξάνονται εκεί που δεν το περιμένουν. Που σημαίνει ότι μια επιχείρηση για να επιβιώσει και να μπορεί να σταθεί στα πόδια της με τον αυξανόμενο ανταγωνισμό, πρέπει να διαλέγει προσεκτικά τη μεταφορική της εταιρία.

Η οικονομία, οι τάσεις, οι κοινωνικές αλλαγές και οι υποχρεώσεις μπορούν με μεγάλη ευκολία να περιπλέξουν ακόμα περισσότερο τις μεταφορές. Γι' αυτό είναι σημαντικό να επιλέγετε μεταφορική εταιρία που ο ιδιόκτητος στόλος είναι μέσα στις υπηρεσίες που προσφέρει για τους συνεργάτες της.

 

Γιατί είναι τόσο σημαντικός όμως ο ιδιόκτητος στόλος;

 

24/7 Ασφάλεια μεταφοράς & φορτίου

Ο ιδιόκτητος στόλος σε μια μεταφορική εταιρία είναι ένα αδιαμφισβήτητο ατού. Όταν μια μεταφορική έχει επενδύσει σε φορτηγά, οδηγούς και εγκαταστάσεις που να φυλάσσεται αυτός ο στόλος, σημαίνει ότι έχει προτεραιότητα τη μεταφορά και τον επαγγελματία που εξυπηρετεί. Αν μια μεταφορική λοιπόν έχει δικό της στόλο, τα επενδύει και με gps για να γνωρίζει πάντα το πού βρίσκονται και σε ποιο στάδιο είναι η μεταφορά.

Με αυτόν τον τρόπο έχει τον πλήρη έλεγχο όλων των φορτίων, ενώ παράλληλα επωφελούνται και οι επιχειρήσεις με το gps tracking στόλου: Υπάρχει πλήρης επίγνωση 24/7 για την πορεία, αποτελεσματική διαχείριση αφού βλέπει πού είναι το κάθε φορτηγό, υπάρχει οικονομικό όφελος γιατί μπορεί να εντοπίσει γρήγορα τον ακριβή λόγο μιας ενδεχόμενης καθυστέρησης κι έτσι να αντιδράσει αμέσως. Επιπλέον, μεριμνά για την ασφάλεια των οδηγών και κατ' επέκταση των φορτίων, αφού μπορεί να γνωρίζει την ταχύτητα, τον τρόπο οδήγησης, μέχρι και το αν χρειάζεται διάλειμμα ο οδηγός.

Στον όμιλο KARASSULIS, διαθέτουμε GPS trackers σε όλο τον ιδιόκτητο στόλο μας. Μάλιστα, όχι μόνο στους τράκτορές μας, αλλά και σε όλα μας τα ρυμουλκούμενα, έτσι ώστε να έχουμε τον απόλυτο έλεγχο των φορτίων, ανά πάσα ώρα και στιγμή, άσχετα με την αλλαγή που ενδεχομένως να απαιτήσει η μεταφορά. Έχοντας πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στη μεταφορά εμπορευμάτων από και προς την Ιταλία, κατανοούμε απόλυτα πόσο σημαντικός είναι αυτός ο έλεγχος.

 

 

Εξοικονόμηση χρόνου

Όταν μια μεταφορική εταιρία διαθέτει τον δικό της στόλο φορτηγών, κερδίζει το πιο μεγάλο πλεονέκτημα: χρόνο. Η εξοικονόμησή αυτού του χρόνου εξασφαλίζεται γιατί δεν υπάρχει κάποιος ενδιάμεσος παράγοντας, η διαχείριση γίνεται εσωτερικά κι έτσι ξέρει ακριβώς πόσα μπορεί να μεταφέρει και πότε. Που σημαίνει ότι η ανταπόκριση είναι πάντα άμεση για κάθε αίτημα που μπορεί να έχουν οι επιχειρήσεις.

Στον όμιλο KARASSULIS κερδίζουμε επιπλέον χρόνο και από το γεγονός πως έχουμε δικό μας, καταρτισμένο on-spot συνεργείο για τη συντήρηση και το service του στόλου μας, το οποίο μάλιστα είναι κι εξειδικευμένο στα μοντέλα που διαθέτουμε. Ο ιδιόκτητος στόλος είναι έτσι μονίμως εκσυγχρονισμένος, ενώ παράλληλα εξασφαλίζεται και η ασφάλειά του.

 

 

Ευελιξία

Μια μεταφορική εταιρία που έχει τα δικά της φορτηγά, μπορεί να είναι πολύ πιο ευέλικτη από κάθε άλλη μεταφορική. Αυτό γιατί σε περίπτωση βλάβης ή καθυστερήσεων της μεταφοράς, μπορεί να ανταποκριθεί αμέσως με κάποια άλλη εναλλακτική.

Στον όμιλο KARASSULIS, έχοντας προτεραιότητα τον επαγγελματία και τις μεταφορές από και προς την Ιταλία, η ευελιξία είναι χαρακτηριστικό μας. Γι' αυτό κι εκτελούμε πολυάριθμες αναχωρήσεις μέσα στην εβδομάδα για FTL και LTL φορτία, αλλά και μεταφορές express όταν υπάρχει ανάγκη. Μπορούμε επίσης να εξυπηρετήσουμε και σε ενδιάμεσες στάσεις μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας κατόπιν συνεννόησης. Δεν υπάρχει φορτίο ή μεταφορά που να μην μπορούμε να αναλάβουμε, κι ανεξάρτητα από το τι μπορεί να συμβεί, η μεταφορά θα ολοκληρωθεί σωστά και με ασφάλεια.

 

 

Διαθεσιμότητα & Εξυπηρέτηση

Έχοντας τον έλεγχο ενός ιδιόκτητου στόλου, μια μεταφορική εταιρία έχει τη δυνατότητα να είναι διαθέσιμη ανά πάσα ώρα και στιγμή. Όχι μόνο σε περίπτωση έκτακτης μεταφοράς ή κάποιου άλλου προβλήματος, αλλά και σε δύσκολες εποχές ή εορταστικές περιόδους. Σε όποια περίοδο και να χρειαστεί μεταφορά, δεν υπάρχει το άγχος εντοπισμού συνεργατών, γιατί πολύ απλά τα μέσα τα κατέχει η ίδια η μεταφορική.

Ο όμιλος KARASSULIS, έχοντας στην κατοχή του πάνω από 30 τράκτορες και 70 trailer, δεν περιορίζεται από εξωτερικούς ιδιοκτήτες. Πολύ πιθανόν το πρόγραμμά τους να είναι έτσι διαμορφωμένο ώστε να μην δουλεύουν στις αργίες, στις εορταστικές περιόδους ή εν καιρώ πανδημίας, όπως προέκυψε το 2020 με αρκετές εταιρίες που δεν κατάφεραν να ανταπεξέλθουν στην απρόσμενη δυσκολία. Αυτό όμως εμάς δεν μας δεσμεύει, κι ακόμα και μέσα στο 2020, καταφέραμε να εξασφαλίσουμε συνεχόμενη ροή με τα δικά μας μέσα. Είμαστε με λίγα λόγια πάντα έτοιμοι να αναλάβουμε κάθε μεταφορά στο δρομολόγιο Ελλάδα – Ιταλία και αντίστροφα.

 

Εμπιστοσύνη

Ο ιδιόκτητος στόλος σε μια μεταφορική, είναι κάτι παραπάνω από μια έξτρα υπηρεσία. Επειδή ακριβώς χρειάζεται χρόνος για τη διαμόρφωσή του, φροντίδα για τη συντήρησή του και μεγάλη προσπάθεια για να βρεθούν οι κατάλληλοι οδηγοί, είναι ένα κομμάτι μιας επιχείρησης που είναι σαν ζωντανός οργανισμός. Όσο μια επιχείρηση νοιάζεται για τα προϊόντα της και τη μεταφορά τους, έτσι ακριβώς και μια μεταφορική νοιάζεται για τον στόλο της και τους οδηγούς της.

Ιδιόκτητος στόλος - Karassulis Group

Στον όμιλο KARASSULIS οι υπάλληλοί μας είναι κομμάτι της μεγάλης μας οικογένειας που πηγαινοέρχεται από την Ελλάδα στην Ιταλία. Έχουμε εμπιστοσύνη στους έμπειρους οδηγούς μας, αναπτύσσοντας χρόνιες συνεργασίες που στηρίζονται σε βαθιά εκτίμηση και σεβασμό. Έτσι μόνο μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά μας σωστά και με χαρά: όταν έχουμε τους πιο κατάλληλους ανθρώπους γύρω μας.

 

Ο ιδιόκτητος στόλος μας αποστέλλεται κάθε εβδομάδα για οποιοδήποτε φορτίο προκύψει, οποιαδήποτε στιγμή, σε όλη την Ιταλία και την Ελλάδα. Αποτελείται από:

  • 30 τράκτορες τεχνολογίας Euro 5, οι οποίοι ελέγχονται και συντηρούνται από το δικό μας ιδιωτικό συνεργείο στην Θεσσαλονίκη
  • 70 καρότσες με μουσαμά, semi και mega-trailer με μήκος 13,60 μέτρα, πλάτος 2,40 μέτρα και ύψος έως και τα 3,00 μέτρα ωφέλιμου φορτίου.
  • Μικρότερα οχήματα με υδραυλική πόρτα για παραδόσεις εντός των πόλεων.
  • Curtainsided trailers για φόρτωση από τις εκατέρωθεν πλευρές των φορτηγών
  • Μέσα με ανοιγόμενη οροφή για δυνατότητα χρήσης γερανού
  • Ανυψωτικά οχήματα (κλαρκ) για μετακίνηση παλετών με βάρος έως και 4,5 τόνους.

 

Άρα η ερώτηση δεν είναι σε τι θα επωφεληθούν οι επιχειρήσεις αν προτιμήσουν μια μεταφορική εταιρία με ιδιόκτητο στόλο. Είναι σε τι ΔΕΝ θα επωφεληθούν.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τον στόλο μας, επικοινωνήστε μαζί μας ή ζητήστε προσφορά.

Share this post: 

Η εταιρία KARASSULIS S.A. ιδρύθηκε το 1988 με έδρα τη Θεσσαλονίκη και αντικείμενο τις διεθνείς οδικές διαμεταφορές από και προς την Ιταλία.

NEWSLETTER

Newsletters

Μείνετε ενημερωμένοι για τις υπηρεσίες μας που συνεχώς εξελίσσονται. Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεθνείς Μεταφορές | Karassulis S.A.

9ο ΧΛΜ. Θεσσαλονίκης - Αθηνών - 57400 Σίνδος - Τ.Θ. 34

+30 2310797161

+30 2310796764

karassulis@karassulis.gr